Kontakt oss

Witchbone Company AB
Postboks 96
S-260 34  MÔRARP
Sverige

Telefon og faks: +46-42-717 75,
Mobil: +46-70-59 59 885, +46-70-51 71 775

Martin

Martin er alltid på spranget og har stadig nye saker på gang

Historikk og fremtid

"Det begynte i år 1979 når moren min ga meg noen kilo av den tjeckiske hvitløken", forteller Martin. "Jeg hadde da ingen anelse om hvilket unikt produkt jeg holdt i hånden. Litt senere kom jag med den tsjekkiske hvitløken til Sverige ogh av en ren tilfeldighet hadde jeg med meg et antall hvitløkknipper til en gammel venn som eide en restaurant i Stockholm. Når han fikk smake Hammarhvitløken ble han helt forstummet over dens smak og aroma". Vennen bestilte omgående 50 kg og slik begynner historien om Hammarhvitløken.
I dag finnes Hammarhvitløken i hele landet og i tusenvis av butikker. I begynnelsen leverte Martin hvitløken som bildet over viser, men det går ikke i dag fordi salget av Hammarhvitløk i Sverige består av hudrevis av tonn.
"Neste skritt er å selge og markedsføre Hammarhvitløken i Danmark og deretter i hele Norden" fortsetter Martin. "Allerede neste år skal vi vise frem Hammarhvitløken på verdens største hvitløksfestival i byen Gilroy, Kalifornia. Vi legger også planer på den første hvitløkfestivalen i Sverige og den skal avholdes i Helsingborg", avslutter Martin.

Fremtiden får også illustreres av den yngste datteren Jennifer på et fjell av hvitløk.

Jennifer