Wij zoeken vertegenwoordigers en grossiers

Vanwege de populariteit van de Hammergarlic in ScandinaviŽ hebben we nu ook produktlanceringsplannen voor de rest van Europa. Daarom zoeken wij zakencontacten met grossiers en vertegenwoordigers in Europa. U kunt een e-mail sturen naar het volgende adres martin@hammergarlic.com of u kunt een berichtje naar ons sturen.

Ons produktconcept

Onze produkten zijn van uiterst hoge kwalitet, dit omdat de knoflook geknipt wordt en niet toegestaan wordt te bloeien. De smaak, de sterkte en het alliin worden zodoende beter door de knoflook opgenomen. 
De Hammergarlic wordt ecologisch verbouwd. Hierbij zijn geen chemische prepataten toegestaan. Bij het bemesten wordt uitsluitend natuurlijke mest gebruikt. 

Zakken 5 Kg

Nieuw dit jaar is dat de Hammergarlic gelevert wordt in zakken van 5 Kg. Deze zijn geschikt voor etalering op de groentenafdeling.

Gehakt Hammergarlic

De Hammergarlic is nu ook gehakt, geraspt en als ingevroren pasta verkrijgbaar. De diepvriesprodukten worden geleverd in verpakkingen van 16 kg en zijn  ideaal   voor zowel de kleinere als de grotere levensmiddelenproducenten.

Etaleertafel

De etaleertafel doet de verkoop direkt met 40% stijgen. De tafel kan direkt bij ons besteld woden.
 

 

Brochure

De brochure die in verschillende talen wordt gedrukt, informeert over de eigenschappen van de Hammergarlic. Verder bevat het vele knoflookrecepten.
 

 

Rasp

Daar we aanbevelen om de Hammerknoflook liever te raspen dan op de traditionele manier te persen, hebben we een speciale rasp ontworpen voor de Hammergarlic.

Kwaliteitscertificering

In ons streven naar het voortdurend verbeteren van onze produkten hebben wij nu een kwaliteitscertificaat verstrekt aan al onze verbouwers. De verbouwers verbinden zich op deze wijze om de knoflook op de traditionele manierte verbouwen, zonder kunstmest. De controlle geschiedt met behulp van een identificatiesysteem   dat op alle verpakkingen te vinden is.

Etaleertips voor de Hammergarlic

Hammergarlic van TsjechiŽ
Drie keer zo sterk als normale knoflook
Houdbaarheid tot 10 maanden
Droog en donker bewaren
Beshouwd als de beste knoflook op de markt
Hammergarlic is 1 keer per jaar verkrijgbaar in de periode september - november

 

|Naar boven | Home |

Laatst bijgewerkt 2002-08-02