Ota yhteyttä meihin

Witchbone Company AB
Box 96
S-260 34  MÔRARP
RUOTSI

Puhelin ja faksi: +46-42-717 75,
Kännykkä: +46-70-59 59 885, +46-70-51 71 775

Martin

Martin on aina vauhdissa ja aina hänellä

on jotain uutta meneillään

 

 

Historiallinen yleiskatsaus ja tulevaisuus

"Se alkoi vuonna 1979, kun äitini antoi minulle muutaman kilon tŝekkiläistä valkosipulia", Martin kertoo. "Silloin minulla ei ollut aavistustakaan miten ainutlaatuista tuotetta pidin kädessäni. Vähän myöhemmin toin sen tŝekkiläisen valkosipulin Ruotsiin ja aivan sattumalta vein muutaman valkosipulinpään vanhalle ystävälleni, joka omisti yhden ravintolan Tukholmassa. Kun hän sai maistaa Vasaravalkosipulia, mykistyi hän täysin sen mausta ja aromista." Ystävä tilasi heti 50 kg ja niin alkaa tarina Vasaravalkosipulista.

Tänään Vasaravalkosipulia on koko maassa ja tuhansissa liikkeissä. Alussa Martin toimitti valkosipulin ylläolevan kuvan osoittamalla tavalla, mutta tuskin tänään, kun Vasaravalkosipulin myynti Ruotsissa yltää satoihin tonneihin.

"Seuraava askel on myydä ja markkinoida Vasaravalkosipulia Tanskassa ja sen jälkeen koko Pohjolassa" Martin jatkaa. "Jo ensi vuonna aiomme näyttää Vasaravalkosipulin maailman suurimmilla valkosipulifestivaaleilla, Gilroyn kaupungissa Kaliforniassa. Suunnittelemme myös Ruotsin ensimmäisiä valkosipulifestivaaleja ja ne tullaan pitämään Helsingborgissa", Martin lopettaa.

 

Tulevaisuutta saa kuvata myös nuorin tytär, Jennifer, valkosipulivuorella.

Jennifer