Etsimme agentteja ja tukkukauppiaita

Vasaravalkosipuli on niin suosittua Skandinaaviassa, että nyt panostamme voimakkaasti myös tuotteittemme lanseeraukseen muualla Euroopassa. Sen takia etsimme liikemiesyhteyksiä Euroopan tukkukauppiaisiin ja agentteihin. Lähetä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen martin@hammergarlic.com tai lähetä viesti tästä.

Tuoteideamme

Tuotteemme ovat korkealuokkaisia, koska valkosipuli leikataan eikä sen koskaan anneta kukkia. Näin maku, voimakkuus ja alliini kerääntyvät enemmän sipuliin. Vasaravalkosipuli on luomuviljeltyä. Sitä viljeltäessä ei käytetä mitään kemiallisia valmisteita ja lannoitusaineena käytetään luonnonlannoitetta.

 

Säkeissä 5 Kg

Tämän vuoden uutuutena on, että Vasaravalkosipulia toimitetaan 5 kilon säkeissä. Se soveltuu esille pantavaksi vihannestiskille.

Vasaravalkosipulia on saatavilla nyt myös hienonnettuna, raastettuna ja pakastettuna pastaksi. Pakastetut tuotteet toimitetaan 16 kilon pakkauksissa ja ne ovat ihanteellisia pienemmille ja suuremmille elintarviketuottajille.

Näytteillepanopöytä, joka vauhdittaa myyntiä

Näytteillepanopöytä, joka heti nostaa myyntiä 40%. Pöydän voi tilata suoraan meiltä.
 

 

Painamme monikielisen esitteen, joka tiedottaa Vasaravalkosipulin ominaisuuksista. Se sisältää myös monta valkosipulireseptiä
 

 

Raastettu Vasaravalkosipuli vapauttaa makua ja aineita paremmin

Koska olemme sitä mieltä, että Vasaravalkosipuli tulisi mielummin raastaa kuin puristaa perinteisellä tavalla, olemme keksineet erityisen raastinraudan Vasaravalkosipulia varten.

Laadun takaaminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteittamme ja olemme nyt antaneet laatutodistuksen kaikille viljelijöillemme. Viljelijät sitoutuvat näin viljelemään valkosipulia perinteisellä tavalla, ilman väkilannoitteita. Kontrolli tapahtuu tunnistamissysteemin avulla, joka on kaikissa pakkauksissa.

Vasaravalkosipulin esittelyvihjeitä

Vasaravalkosipulia Tsekistä
Kolme kertaa voimakkaampaa kuin tavallinen valkosipuli
Kestää 10 kuukautta
Säilytetään pimeässä ja kuivassa
Pidetään markkinoiden parhaimpana valkosipulina
Vasaravalkosipulia on saatavilla kerran vuodessa, syyskuusta marraskuuhun

|Ylös |Pääsivulle|

Viimeksi päivitetty 2002-08-02