Kontakt os

Witchbone Company AB
Box 96
S-260 34  MÔRARP
SVERIGE

Telefon og fax: +46-42-717 75,
Mobil: +46-70-59 59 885, +46-70-51 71 775

Nyhöstet Hammerhvidløg
En glad Martin leverer Hammerhvidløg Martin står altid på spring og er altid i gang med noget nyt

Historik og fremtid

"Det begynte i 1979 da min mor gav mig nogle kilo af de tjekkiske hvidløg", fortæller Martin. "Jeg havde da ingen anelse om hvilket unikt produkt jeg holdt i min hånd. Lidt senere kom jeg med de tjekkiske hvidløg til Sverige og af en tilfældighed havde jeg et antal hvidløgsknolde med til en gammel ven, som ejede en kro i Stockholm. Han smagte et Hammerhvidløg og blev helt stum over smagen og aromaen". Vennen bestilte straks 50 kilo og der starter historien om Hammerhvidløgene.
Idag findes der Hammerhvidløg i hele landet og i flere tusinde butikker. I starten leverede Martin hvidløgene som vist på billedet ovenover, men næppe sådan idag, da salget af Hammerhvidløg i Sverige beløber sig til flere hundrede tons.
"Det næste skridt er at sælge og markedsføre Hammerhvidløg i Danmark og derefter i hele Norden" fortsætter Martin. "Allerede næste år skal vi præsentere Hammerhvidløgene på verdens største hvidløgsfestival i Gilroy i Californien. Vi har også planer om den første hvidløgsfestival i Sverige og den kommer til at afholdes i Helsingborg", afslutter Martin.

 

Fremtiden illustreres af den yngste datter Jennifer på et bjerg af hvidløg.

Jennifer