Vi søger agenter og grossister

Hammerhvidløgets popularitet i Skandinavien gør at vi nu også satser hårt på at lancere vores produkter i det øvrige Europa. Vi søger derfor forretningsforbindelser med grossister og agenter i hele Europa. Kontakt kan tages gennem at sende e-post til denne adresse: martin@hammergarlic.com eller at sende en meddelelse her.

Vores produktkoncept

Vores produkter holder meget god kvalitet, da hvidløget bliver klippet og aldrig får lov til at blomstre. Smagen styrken og alliinen optages dermed bedre i hvidløget. 

Hammerhvidløget er økologisk dyrket. Ingen kemiske præparater forekommer ved dyrkningen og der bliver kun brugt naturgødning. 

 

Hvidløgssæk - 5 Kg

En nyhed for i år er at Hammerhvidløgene leveres i sække på 5 kilo. De egner sig til eksponering i grøntsagsdisken

Hakket Hammerhvidlog

Hammerhvidløg findes nu også som hakket, revet og som pasta i frossen form. De frosne produkter leveres i 16 kilos pakker og er velegnede til mindre og større producenter af levnedsmidler.

Eksponeringsbord

Eksponeringsbordet som straks forøger salget med 40%. Bordet kan bestilles direkte fra os.
 

 

Brochurer

Vi får trykket en brochure op på forskellige sprog. Den informerer om Hammerhvidløgets egenskaber. Den indeholder også en masse madopskrifter med hvidløg.
 

 

Rivejern

Da vi anbefaler at Hammerhvidløget hellere skal rives i stedet for at presses på den traditionelle måde, har vi fremskaffet et specielt rivejern til Hammerhvidløget.

Kvalitetscertificering

I vores stræben at hele tiden forbedre vores produkter har vi nu udstedt et kvalitetscertifikat til alle vores producenter. Producenterne forbinder sig at dyrke hvidløgene traditionelt, uden kunstgødning. Kontrollen sker med hjælp af et identifikationssystem som findes i alle pakker.

Skiltningstips til Hammerhvidløget

Hammerhvidløg fra Tjekkiet
Tre gange stærkere end almindelig hvidløg
Holdbar i op til 10 måneder
Opbevares mørkt og tørt
Betragtet som det bedste hvidløg på markedet
Hammerhvidløget kan fås en gang om året; i september - november

 

|Til toppen af siden | Startsiden |

Opdateret 2002-08-02